Infektiopoliklinikka avattu

Infektiopoliklinikka avattu

23.03.2020

Länsi-Pohjan keskussairaalaan on koronavirustilanteen johdosta avattu 23.3.2020 erillinen infektiopoliklinikka. Poliklinikalla hoidetaan potilaita, joilla on sellaisia hengitystieinfektion oireita, jotka saattavat liittyä koronavirustartuntaan. Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle, soita koronaviruspuhelimeen  040-825 1072 ennen vastaanotolle saapumista. Puhelinnumero palvelee ympäri vuorokauden.

 

Infektiopoliklinikka sijaitsee naistentautien poliklinikan tiloissa. Poliklinikalle kuljetaan entisestä synnyttäjien sisäänkäynnistä Kauppakadun puolelta. Synnyttäjien sisäänkäynti on siirretty toistaiseksi synnytysosaston siiven sivulle (ovessa toimintaohjeet). Synnyttäjien toivotaan olevan yhteydessä kätilöön jo ennen sairaalaan lähtöä ja uudelleen saapuessaan paikalle, sillä ovet ovat lukossa. Kätilön tavoittaa numerosta 040-484 4945 tai 040-149 1279.

 

Sairaalan iho- ja hammaspoliklinikat siirtyvät pois infektiopolin läheisyydestä. Ihopoliklinikka siirtyy sisätautipoliklinikan tiloihin ja hammaspoliklinikka siirtyy Syväkankaan hammashoitolaan.