Sähköinen asiointi

Omakanta

Omakanta on palvelu, josta voit tarkastella omia resepti- ja terveystietojasi. Tiedot näkyvät palvelussa, kun sinulle on määrätty lääkkeitä sähköisesti tai tietojasi on tallennettu Potilastiedon arkistoon. 

Omakannassa voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Omakannassa voit myös hallita omien terveystietojesi luovutukseen liittyviä suostumuksia ja kieltoja.

Jos katsot hoitopalautteesi Omakannasta, etkä tarvitse niitä enää postitse, pyydä sihteeriä tai hoitajaa kirjaamaan siitä tieto järjestelmäämme. Kerran kirjattu tieto näkyy kaikissa sairaalan yksiköissä.

Ajanvaraus laboratorioon

Voit varata ajan sähköisesti kaikkiin NordLab:n näytteenottopisteisiin. Laboratoriotutkimuksiin on oltava aina lähete ja varattu aika.

Mikäli sähköinen ajanvaraus ei jostain syystä onnistu, voit myös soittaa keskitettyyn ajanvarausnumeroon 020 619 8019 arkisin klo 7-18.

Omavointi-palvelu

Omavointi-palvelun kautta näet sinulle aktivoituja kyselyitä liittyen hoitoosi. Vastaamalla lomakkeen kysymyksiin välität arvokasta tietoa sinua hoitavalle henkilökunnalle. Näitä tietoja käytetään mm. hoidon vaikuttavuuden ja laadun arviointiin, ja sitä kautta hoitojen kehittämiseen ja parantamiseen.

Suomi.fi – tietoa ja palveluja elämäsi tilanteisiin

Suomi.fi-verkkopalvelusta löydät tietoa eri elämäntilanteisiin ja yrityksen elinkaaren vaiheisiin. Pääset myös tutustumaan käytettävissä oleviin palveluihin ja saat toimintaohjeita asioiden hoitamiseen.

Kun tunnistaudut Suomi.fihin, voit viestiä viranomaisten kanssa, antaa ja pyytää valtuuksia sekä tarkistaa omat rekisteritietosi. Suomi.fi -viestien kautta voit esimerkiksi saada meiltä kopioita potilaskertomuksestasi tai pyytää potilaskertomuksesi lokitietoja.