Lomakkeet

Potilasasiakirjoja ja lokitietoja voi pyytää myös sähköisesti

Jos tarvitset omia potilastietojasi esimerkiksi vakuutusyhtiötä, viranomaisia, yksityislääkäriä tai henkilökohtaista käyttöäsi varten, voit pyytää potilaskertomustiedoista kopioita sähköisesti. Potilaskertomuskopioiden lisäksi voit pyytää sähköisesti myös potilaskertomuksesi lokitietoja. Potilasasiakirjat toimitetaan postitse.

Sähköistä pyyntöä varten tulee ensin rekisteröityä Suomi.fi-viestit -palvelun käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla osoitteessa: https://suomi.fi/viestit/viestiketjut/. Voit rekisteröityä käyttäjäksi myös lomakkeen täyttämisen yhteydessä.

Suomi.fi-viestit -palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen jälkeen täytetään sähköinen potilasasiakirjapyyntö tai lokitietopyyntö. Käsittelyn jouduttamiseksi potilasasiakirjapyynnössä on hyvä yksilöidä tilattavat asiakirjat, hoitoaika ja yksikkö, jossa on asioinut. Kopiot lähetetään postitse kotiosoitteeseesi.

Lue lisää suomi.fi-viestit palvelusta osoitteesta https://www.suomi.fi/viestit. Jos et halua käyttää sähköistä lomaketta, voit täyttää allaolevan lomakkeen ja lähettää sen meille postitse.

Viranomaiset ja organisaatiot voivat toimittaa asiakirjapyynnöt salatulla sähköpostilla osoitteeseen arkisto(at)lpshp.fi.

Sairaanhoitopiirin lomakkeita voi käyttää myös Mehiläinen Länsi-Pohjaan kohdistuviin tietopyyntöihin, korvausvaatimuksiin, muistutuksiin ja oikaisuvaatimuksiin.