Koulutus

Koulutustilaisuudet

LPSHP:n koulutuskalenteriin pääset siirtymään tästä.

Koulutuskalenterissa on kuntayhtymän oma koulutustarjonta. Alueellinen koulutus on tarkoitettu sairaanhoitopiirin alueen kaikille sosiaali- ja terveyspalvelujen parissa työskenteleville.

Kuntayhtymän omalle henkilöstölle suunnattu koulutus näkyy ainoastaan intranetin HRM-koulutuksenhallintajärjestelmästä avautuvassa koulutuskalenterissa.

OHJE ALUEELLISEN KOULUTUSTARJONNAN SEURAAMISEEN:

- Avaa linkistä koulutuskalenterinäkymä.
- Valitse painikkeella kuukausi, jonka koulutustarjontaan haluat tutustua.
- Klikkaamalla koulutuksen nimeä, saat lisätietoja kyseisestä koulutuksesta ja pääset ilmoittautumaan. Ennen ilmoittautumista sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi.

OHJE UUDEN KÄYTTÄJÄN REKISTERÖITYMISEEN:

- Avaa koulutuskalenteri.
- Valitse UUSI KÄYTTÄJÄ ja täydennä tietosi. Merkitse muistiin luomasi käyttäjätunnus ja salasana.
- Saat sähköpostiisi tiedon rekisteröinnin hyväksymisestä noin vuorokauden sisällä (lukuun ottamatta viikonloppuja ja arkipyhiä).

Tarvittaessa lisätietoja voi kysyä koulutuskalenterin pääkäyttäjältä numerosta 040 149 1145 tai sähköpostitse koulutus.lpshp@lapha.fi.

Länsi-Pohjan sosiaali- ja terveyspalvelujen ja sairaanhoitopiirin kuntayhtymän järjestämä alueellinen koulutus on kuntayhtymän henkilöstölle maksutonta. Muilta peritään koko päivän kestävästä koulutuksesta pääsääntöisesti 40 € ja puolen päivän koulutuksesta 20 € osallistumismaksu. Mikäli osallistumismaksu poikkeaa tavanomaisesta, siitä ilmoitetaan kunkin koulutuksen tarkemmassa ohjelmassa erikseen.